Jag & Dockan

Nu så har jag slutat. Sitter och väntar på bussen. BTW idag kom en kollega till mig och sa att jag liknar våra mörkhyad dockan, och alla höll med hahaha! Det är så många som tycker att jag liknar nån, men en DOCKA!!?? WTFFF 😂😂

Asså whaaat ! Jag vill ha !!! Hej vill du bli min pappa med? haha

Vad hade du gjort om detta hände dig? Själv hade jag bokat första flyget till Brasilien! 
Men det får vänta till nästa sommar, då jag går ut skolan!!
<

Dagens outfiit 😉












Godmorgon Sveriges befolkning !

Vi tackar Gud för ännu en frisk morgon, med tanken på att det är så många människor som lämnat oss under natten! MÅ DE VILA I FRID, OCH MINA TANKAR GÅR TILL ALLA SOM HAR FÖRLORAT EN MAMMA, EN PAPPA, EN VÄN, EN SYSTER/BROR! OCH TILL ER SOM LEVER, MÅ GUD VÄLSIGNA ER!  TA VARA PÅ DET DU HAR, TA VARA PÅ LIVET, LEV DITT LIV SÅ LÄNGE DET VARAR ! OBS... OM MORGONDAGEN VET MAN ALLDRIG!!!!
 
 
I ALLA FALL, varje morgon vaknar jag till att minst en rondom skrivit till mig på Kik ! Och så var det idag också. Men idag var det extra roligt hahah ! Men alltså vem du än är, orka överdriva!  haha ett gott skratt fick man i alla fall 😅 Godmorgon till dig med OKÄND!  ;)
 

 
Idag är tisdag, vilket betyder praktik dag... Så nu ska jag upp och göra mig i ordning och hitta en mysig outfit till denna regniga Sverige.  Psst kom förbi Ginna Tricot i Haninge C och hälsa på, från kl 10 - 14.30 hittar ni mig där ;) ShooHeeej så längee!!! 
 


Du kan ladda din mobil vart du än är!!

köpte nyss en mobil-laddare eller vad den nu kallas för, den funkar sjukt bra! Just nu sitter jag på tunnelbanan och laddar min mobil som höll på dö! Hur grymt är inte det! Ni som har iphone borde verkligen köpa en sån. Ni hittar de på Clas Ohlson! Vart på UF föreläsning och ni ska jag mot Hagsätra och träffa morsan o mina små syskon 😊


Världens godaste amerikansk pannkakor !

Tänkte göra amerikansk pannkakor, när jag väll var klar orkade jag inte steka de, så vad gjorde jag, la den i ugnen istället hahaha... De blev en väldig lyckad pannkaka !! 😂😂

Or naaah haha ! har inte sett fulare !!


Nya låtar till bloggen!!

Hello mina fans ! Funderar på att byta låtar, men kommer inte på några bra låtar !!! Tipsa en bra låt så blir jag glad !! Skriv din favorit låt på kommentarsfälten !! Lite senare ska jag lägga upp några bra serier och filmer... Jag kollar nästan aldrig på filmer, bara på bio typ. Lägger upp de bästa jag har sett iaf. Heeråå såläängee daah !!!

Goodmoorning !

Ligger i sängen förskyld och svälter. Orkar inte gå ner för trapporna för o hämta mat.. Btw, nu har jag ju börjat praktisera på Gina T igen, och det går så jävla braa. Kläderna, smycke, väskor assåå jag döör ! Jag älskar verkligen allt där. Köper typ saker varje gång posten kommer haha. Jag ska absolut ha iphone 6, den verkar sjukt bra, speciellt den där klockan eller va fan de är. Men sjukt iirriterande att den ska komma ut när jag har börjat gilla min Samsung S5.... Funderar på att sälja den, får se om någon vill köpa ! :/ Ska fortsätta kolla på min Serie nu, hörs senare brotherrs ! 
 
 
 
Det är den här jag menar, den ska tydligen heta Apple Watch
 
 

RSS 2.0