Nej du är inte wife material för du kan koka tea !

Vissa cheyer tror de är wife bara för de kan stå vid spisen och laga nåt litet. NEEJ DU ÄR INTE WIFE, VEM SOM HELST KAN KOKA TEA ! EN RIKITIG WIFE ÄR EN AFRIKANSK MAMMA SOM VAKNAR KL 6 VARJE MORGON, HAR SMÅ BARN, HON LÄMNAR OCH HÄMTAR DE PÅ DAGIS, STÄDAR HELA HUSET VARJE DAG, LAGAR RIKTIG FET MAT FÖR HELA FAMILJEN, DISKAR ALLAS TALLRIKAR, GÅR TILL CENTRUM OCH STORHANDLAR. NÄR DET KOMMER GÄSTER LAGAR HON MINST 4 STORA KASTRULLER  MED OLIKA BÄSTA MATRÄTTER. BEHANDLAR GÄSTER SOM ATT DET VORE SISTA GÅNGEN HON  TRÄFFAR DE. HENNES MAN BEHÖVER INTE GÖRA NÅGOT, DET ÄNDA HAN GÖR ÄR JOBBA OCH SITTA FRAMFÖR TV:N, DET ÄR SÄLLAN HAN HJÄLPER TILL HEMMA. KVINNAN GÖR ALLTING SJÄLV. SÅÅ SNÄLLA UPPMÄRKSAMSÖKANDE CHEYER SLUTA LEK WIFE PÅ FACEBOOK ELLER INSTA !  NI GÖR SÅ ATT KILLAR DRAR ALLA TJER ÖVER EN KANT ! HELT PLÖTSLIGT ÄR ALLA CHEYER ORROZ FÖR VISSA TJEJER ÄR SÅ DESPERATA OCH INTE  KAN RESPEKTERA SIG SJÄLVA ! JAG ÄR SÅÅ TRÖTT PÅ ALLA BEBEKS SOM GÖR ALLT FÖR ATT FÅNGA DET LILLA MISNTA UPPMÄRKSAMHET... OCH ALLA YOLO MÄNNISKOR, FINNER INGA ORD FÖR ER, NI ÄR HELT ENKELT SÅ ROLIGA. TRÖTT PÅ LIVET OR WHAT !!! SNÄLLA VI SPELAR LITE YOLO, FAST PÅ RIKTIGT DÅ, NI HOPPAR FRÅN EN BRO SEN SKRIK YOLO MEDANS NI LANDAR ! HAHAHA SKULLE VA SÅÅ FUCKIING KOMEDI !
 

Postat av: Elli

Måste bara få kommentera att wife som du troligtvis vet betyder fru, i detta fall "hemmafru". Det betyder inte att det måste vara en afrikan. Det skulle lika gärna kunna vara en svensk, italiensk eller spansk. Och det finns ingen regel på vilken tid den går upp heller. Men förstår principen.
Fast håller verkligen med när det gäller om folk nu för tiden lägger upp bild på en smörgås och skriver "kolla hur wifey jag har vart #wifeymaterial "åhgudvadjagärwifey"! :)

2013-01-15 @ 23:52:56
URL: http://elinorakerstens.blogg.se
Postat av: ice

håller med dig till tusen haha. btw du är jättevacker :)

2013-01-19 @ 21:28:55
URL: http://discostick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback