Chillin med min broder :) <3


Godmorgon !!

Kom nyss t skolan, 15 min försenad. ;) hoppas ni har sovit gott. Jag är lika trött som er men vad gör man inte för en bra framtid liksom. ;) har samhälle just nu t halv 10. Vad händer idag då smååtisar!? <3 själv har jag inga planer alls.


Ta inte min snällhet som en svaghet...Godnatt <3

 

 


Mångaa har frågat om jag kan länka några bra bloggar som jag läser. Sanningen jag läser typ inte nån blogg alls. Men kan tipsa några bra bloggar som ni skulle gilla. :)

Klick på bilderna!
 
 

HAHAHAHHAHAHA JAG PALLAR INTE !!!!!!! :')

 

Back on track ! :)

Yees, im back on the track again... Har ni saknat mig? :D De klart ni har gjort, och jaa jag har saknat er med... :D Ibland tröttnar jag bara från ingenstans och slutar blogga hellt och hållet. Men nu är jag här igen, har verkligen saknat min blogg... :) Söndag idag, helt dött som vanligt. Min helg har vart sådär upp och ner, har inte gjort så mycket, eller kanske lite... Aja orkar inte skriva exakt allt jag gjorde, men jag festade lite och så... Måndag imorgon igen. Vad ska ni göra imorgon sötnosar? Själv ska jag bara ta det lugnt. Om exakt en vecka är det sportlov, snacka om att va överlycklig. Och veckan därefter har jag praktik 3 veckor, sköönt och slippa skola en hel månad. :) Börjar halv 8 imorgon som vanligt, fast slutar ganska tidigt. Ska kolla klart på "Gossip Girl" nu, sen ska jag ta mig en dusch och lägga mig.  Vi hörs imorgon  då mina bebisaaar!!! <3 
 
  


RSS 2.0