Helt sjukt, trodde det här var över...

 

Ungdomshorderna som härjar på McDonald’s Slussen är ett allt större polisiärt problem. Nu vill polisen att föräldrarna hindrar barnen från att gå dit – och att politikerna tar sitt ansvar. ”Det här är ingen bra ungdomsgård”, säger Viktor Adolphson, yttre befäl vid Södermalmspolisen.

Tidigare i veckan skickade polisen ut en varning till föräldrar på sitt Twitterkonto ”YB_Sodermalm”:

”McDonald’s Slussen har tyvärr blivit en nattlig ungdomsgård med stök som följd. Föräldrar. Se till att inte ditt barn hänger där!”

Enligt yttre befälet Viktor Adolphson härjar ”horder” av tonåringar – för unga för krogen men tillräckligt gamla för att vara ute på kvällarna – på McDonald’s Slussen. Polisen har kallats dit i allt större omfattning för att avhysa ungdomar mellan 15 och 18 år, enligt Adolphson. Problemet kulminerade i helgen.

– De köper billiga hamburgare och sitter sedan och kastar dem på varandra och härjar, skränar och beter sig allmänt störande. McDonald’s har försökt köra schyst stil med dem, resonera med dem, men detta har negligerats.

Restaurangen har egna trygghetsvärdar, men dessa börjar oftast senare, i samband med att fulla kroggäster börjar göra entré, enligt Adolphson. Då har ungdomarna oftast hunnit gå hem.

 

 

Hahaah såhär rolig hon är...

– Jag tycker att man ska införa en policy som säger: är man inte här för att äta så ska man inte vara här.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback