ALLA SKA HYPA TILL DET HÄR !!!

Idag hade vi möte om festen vi ska ha den 29 okt.
Vi planerade vad vi skulle göra och vilka artister vi ville skulle komma, såklart så ville dom flesta att Mavado och Vybz kartel skulle komma men det blir lite svårt. Så vi kom fram till Mohombi, Ken Ring och Medina. Nu gäller det bara att få tag på dom så ska vi se om någon av dom kan komma.
Det kommer bli galeeeet tungt,
KOM det här vill ni inte missa!








Nu är det såhär (ALLA SKA HYPA TILL DET HÄR) , vi ska ha en ungdomsfest på höstlovet, datum och tid får ni veta senare ! men Iallafall en ungdomsfest som vår tidigare vi hade i somras, den kommer bli TUUUUUNG.
Den kommer hållas i Väsby kulturhuset (be om vägbeskrivningar om ni inte vet hur man kommer dit)
Vi kommer ha en stor artist och en tävling, en dancehall-king och queen tävling där vem som helst (FÖRUTOM FOLK SOM DANSAR DANCEHALL för det är inte rättvist, vi vill att någon som kanske inte är med i någon grupp eller som vill visa att man kan dansa ska få chansen o vinna) , en vanlig tjej o kille :) Priset är en skit fin t-shirt, där det står "Dancehall-king of generation-tem" eller "Dancehall-queen of generation-team" och man får VIP på nästa fest och man får komma och kolla på oss när vi tränar, hänga med generation-team och dessutom får man 500 kr, kaching! ;)
Generation-team kommer såklart uppträda för er med tunga danser hehe.
Vi kommer sälja biljetter som inträde, dem kommer kosta ungefär 60 kr och i dörren kommer det kosta 100 kr men trust me det är värt de!
Ta med er legg/pass för ni kommer inte komma in annars.
Säg till alla era kompisar , sprid vidare this message och get ready to PARTY WITH GENERATION-TEAM!















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback